Cubaanse steden, Cubanen, Cubaanse rum, Cubaanse sigaren, Havana, Santiago de Cuba, Varadero, Trinidad, enz 

over alles wat met Cuba te maken heeft...

Moderator: FORUMBEHEERDER

 #118354  door christobal30
 
Vooreerst even benadrukken dat dit een serieuze vraag is en alvast dank voor je tijd om het onderstaande te lezen en jullie antwoord.

Een tijd geleden is er bij een familielid van ons een kleine tumor vastgesteld, wat een enorme impact heeft op de persoon zelf en ons de familie.
Eind juli zou de operatie volgen in : http://www.cce.sld.cu/entrenamientos.html
adres : Parraga #215 e/ San Mariano y Vista Alegre. La Víbora, 10 de Octubre. La Habana, Cuba.
CP 10700.
we zijn nu op zoek naar een appartement of huis met logement voor 5 personen voor langere tijd. (logement voor cubanen, geen extranjero) . idealieter in de buurt van calle de 10 octubre. het kan ook wat verder, we willen niks uitsluiten.

Is er een website met logement opties voor cubanen in havana ?Het symbool van de casa rendataria voor cubanen is anders dan dat voor extranjeros. Liefst voor langere tijd (3weken/1mnd) tegen dat de persoon uit intensieve is en nabehandeling zal dit toch gauw 3 weken innemen. Het meest ideale is een volledig huis of appartement waar de cubanen zelf kunnen koken bvb.
Kent er iemand die er in de buurt woont , of kan je ons een referentie(s) sturen.
Alvast hartelijk dank voor alle hulp.

De andere familieleden wonen vrij ver van havana en dit niet gemakkelijk te regelen vanuit belgie .

groetjes
Christoph
 #118367  door Livi
 
Beste Christoph,

Het is jammer dat we jouw bericht nu pas zien (we zijn nieuw op dit forum) want geloof het of niet, we hebben een koloniaal huis met 3 slaapkamers in die straat (Parraga entre san Mariano y santa Catalina) dat we zouden willen verhuren.
Bij voorkeur via mensen die hier wonen.

Moest je nog een verblijf zoeken of als je mensen kent die een huis willen huren in Havana voor een langere termijn, horen we dat graag.

Mvg,
Livi