Overzicht van salsa danscholen
#71842 door edsel
31 jan 2008, 18:16
Nieuw: Son & Rumba cursussen bij La Bandera!

Op 5 februari a.s. starten we met de cursus Cubaanse Son & Rumba o.l.v. onze Cubaanse danslerares Yoryana.

Sinds 2005 is Dansschool La Bandera™ actief in de regio Rijnmond. Als één van de jongste dansscholen, maar wel één met zéér ervaren docenten, hebben we ons opgewerkt tot een middelgrote dansschool, waar kleine groepen en individuele aandacht centraal staat.

Op alle niveaus wordt op traditionele wijze lesgegeven door de Cubaans geschoold en getrainde instructeurs uit Nederland. Regelmatig wordt Cuba aangedaan voor nieuwe inspiratie en nieuwe methodieken en figuren.

Op dinsdagavond hebben we een Cubaanse professionele danslerares, Yoryana, die de cursus Son & Rumba verzorgt. Op vrijdagavond hebben we een Cubaanse professionele dansleraar, Nao Rivera, die een Cubaanse stijl cursus Rueda de Casino verzorgt.

In tegenstelling tot veel andere dansscholen maken wij gebruik van onze eigen sfeervolle locatie. Onze zaal, uitgedost in Caribische kleuren, is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, een bar en een eikenhouten vloer, waarop het erg prettig dansen is. Er is voldoende plek voor ongeveer 60 personen.

La Bandera - Valentijnsparty
Rotterdam | Hijkerveld 31 | Kaart | Aanvang 15:00 uur | Entree € 3,50
Workshop Son & Cubaanse Rumba door Yoryana

Nadere info:
http://www.labandera.nl/

gr,
Edsel

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten