Overzicht van salsa danscholen
#91132 door mambotito
14 sep 2010, 19:03
Het nieuwe seizoen is weer gestart en in Utrecht bestaat al enige tijd de Cubaanse dansschool Yemaya del Caribe, de Cubaanse docente Mileidis López Cathcart is zeer ervaren, gediplomeerd en het Oosten van Cuba afkomstig, en wat niet onbelangrijk is ze is de Nederlandse taal goed machtig en kan haar lessen dus ook danspedagogisch goed onderbouwen. Je kunt bij haar terecht voor de cubaton of reggeaton, de timba, de son, de rueda de casino, rumba en de afrocuaanse dansen van de Orishas, dit is bij veel dansleraren of leraressen in de salsascene in Nederland niet standaard...Wilt U echt goed leren dansen en stevig aan U conditie werken en ook de Cubaanse cultuur leren kennen dan is Mileidis aan te bevelen.

Voor uitgebreidere informatie zie haar website:
http://www.cubadans.nl/dansschool/index.html

Mambotito

#91142 door Joop_Siroop
14 sep 2010, 19:40

ik mis de y greca en de naam van Mileidis,
of heb jij die gewoon gemist???

;-)

#91164 door mambotito
15 sep 2010, 17:02
beste Joop,

Ik heb altijd moeite met namen en de juiste accenten, trema's in het Spaans, ik ben deels woordblind, heb haar naam dus van haar website gekopieerd, ik denk dat ik deze keer een fout overgenomen heb, in ieder geval niet zelf geschreven of bedacht. But what's in a name, ze kan goed dansen, je kunt aan haar lichaam zien dat ze proffesioneel danseres van beroep was/is, en ze spreekt verdomd goed Nederlands en kan haar lessen die goed opgebouwd zijn heel goed voor het voetlicht tillen.

Een prachtige Afrocubaanse vrouw en danseres/lerares naar mijn hart, en voor haar durf ik wel wat reclame te maken, ze verdiend het.

Mambotito

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast