Wat moet je gezien of gelezen hebben?
#96358 door El Rob
03 okt 2011, 17:20
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mLcVCfpCy1k&feature=player_detailpage [/youtube]


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1fvaR615mbc&feature=player_detailpage [/youtube]


Spaans document van Telecinco met verborgen camera.

#96368 door Eddy77
03 okt 2011, 21:25
Op deze reportage is een een docu gevolgd van de cubaanse tele, die laat zien dat prostitucion si (o almenos no lo contradicen), pero prosticucion de menores no. Ik kan de link nu niet direct vinden. Youtube blijft amerikaans, daarom kan ik de link naar de cubaanse tegenreportage niet vinden...
Als je echt wilt, zoek ik de link, je kan Cuba wel verwijten dat armoede prostitutie veroorzaakt en dat het te maken heeft met het economische systeem dat ze voeren, maar niet dat ze niks doen tegen prostitucion de menores...
Wat is je bedoeling met een reportage van 3 jaar oud, die waarschijnlijk wel wat fondsen uit de US heeft gegenereerd?

#96372 door carino
04 okt 2011, 11:56
Cuba voert een heel streng regime tegen kinderprostitutie en kinder misbruik. Strenger dan Nederland.
Cuba verwijten dat armoede prostitutie veroorzaakt? En dat heeft dan met het systeem te maken?
Dan zijn er nog wel een paar "democratische" landen waar prostitutie ook, en erger, voorkomt. Dáár is het dan niet veroorzaakt door het systeem?

Lees bijvoorbeeld (sex guide).
Quote:
"Prostitution is illegal in most Caribbean destinations, but there are two notable exceptions: the Dutch Caribbean islands and the Dominican Republic. Unbeknownst to most tourists, Bonaire, St. Maarten and Curacao have legal brothels; the biggest is the Campo Alegre Adult Resort in Curacao"
............
"In the Dominican Republic, prostitution is also legal, and there are a number of resorts that cater to (male) tourists with the offer of willing female companionship along with a pool, beach bar, and other "amenities."

#96639 door Eddy77
18 okt 2011, 01:33
Hier de link naar de tegenreportages, http://www.cubainformacion.tv/index.php ... &Itemid=86,

Ik ga niet snel cubaanse televisie citeren, maar deze tegenreportage laat zien wat voor broddelwerk de geciteerde docu levert.

Liep ertegenaan door deze claim van cubadebate dat youtube een link naar van de 3 delen van de tegenreportage heeft gedeleted: http://www.cubadebate.cu/noticias/2011/ ... descargas/

Staatsmonopolies op media zijn niet goed, maar private machtsconcentraties van de pers zijn ook niet bevorderlijk voor objectieve informatievergaring.

#96643 door El Rob
18 okt 2011, 15:17
Ik ga niet snel cubaanse televisie citeren, maar deze tegenreportage laat zien wat voor broddelwerk de geciteerde docu levert.

Spaanse docu is idd overdreven,al ziten er op waarheid gebaseerde feiten in.
Nu moeten cubaanse media niet meteen de gebeten hond gaan spelen,want iedereen die er op vakantie is geweest heeft dat jonge grut wel ergens zien lopen of zitten zij het op het strand of ergens op een terras met buitandse oude vellen.

Mijn vrouw heeft vroeger lesgegeven op 2 scholen,en met regelmaat van de klok ontbraken er studenten,red. meisje of kinderen van tussen 14/18 jaar die met hun buitelandse nóvio op pad waren,terwijl de uders hiervan op de hoogte waren.Bracht allemaal extra dollars in het laatje.

Salu2

#99181 door KarlMann
29 jun 2012, 04:25
Si vuelven los 5 heroes y Obama el bloqueo quita, yo voy a ver con que cojones van a seguir la guerrita。

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten