Cubaanse steden, Cubanen, Cubaanse rum, Cubaanse sigaren, Havana, Santiago de Cuba, Varadero, Trinidad, enz 

Algemene thread. Hier dus niet de aanbiedingen.
 #117352  door hombredecuba
 
Tui schrapt pakketreizen in Juli en Augustus naar Cuba,Jamaica,Mexico en Florida.

Als ik de laatste berichten omtrend corona op Cuba lees,moet ik nog zien of in Cuba dit jaar de toeristen stroom nog op gang komt.
 #117358  door Ukraina
 
Dan missen ze wel de Delta variant en alle andere varianten die de lieve vreedzame koffiedrinkende niet-gevaccineerde toeristen naar hun zo geliefde eiland mee kunnen nemen...
Ach zoals het hier gaat verwacht ik binnenkort een nieuwe (jongeren) golf.
Wij hebben recht op vakantie! (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)- Beastie Boys

Zoals Ilja Pfeijffer zo mooi schreef: En de toeristen zullen komen, want ze moeten uitrusten van anderhalf jaar stilzitten in huis. 8)
 #117361  door Robert
 
Op de website van Tui, https://www.tui.nl/p/vakantie/cu , valt te lezen dat je naar Cuba kunt met het vliegtuig of de auto. Ben benieuwd wat voor auto ze hierbij in gedachten hebben?
Vanaf 7 september bieden ze tickets en pakketreizen aan naar Varadero. Tickets vanaf € 699,-
 #117538  door Rinie Jansen
 
De laatste maanden schuift de beschikbaarheid bij TUI van zowel pakketreizen als losse vliegtickets steeds een maand op. Op dit moment kun je boeken vanaf eind december 2021. Maar alleen pakketreizen tegen hoge prijzen en alleen Varadero. Geen losse vliegtickets beschikbaar. Losse tickets wel via andere maatschappijen; bijvoorbeeld Condor.
Cuba kleurt nog steeds oranje op de kaart van BZ; dus alleen noodzakelijke reizen. Ik ben zeer benieuwd hoe de situatie na november zal zijn als het grootste gedeelte van de Cubanen is gevaccineerd.
 #117539  door ginny in cuba
 
Ik kreeg vandaag bericht dat per 15 november alles weer open gaat in Cuba ondanks dat bepaalde regio's nog hoge cijfers hebben. Ze gaan er van uit dat dan bijna iedereen volledig is gevaccineerd .
De prijzen bij Tui zijn erg hoog voor Cuba vergeleken met 2019 .
 #117540  door Robert
 
Goedkoopste retour tickets die ik tegenkwam bij zoeken tickets ams - hav voor (eerder dan.. ) 15 november 449 en vanaf 15 november 688 , beide met iberia via Madrid.
Naar Holguin is bijna niets en helemaal niets voor een enigszins redelijke prijs,