Waar kun je elk weekend terug voor je salsa shot.
#114253 door Gibi345
27 sep 2018, 05:10
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Kinderen gevoel voor ritme en dans bijbrengen met een open houding naar andere culturen is pedagogisch geheel verantwoordt!

Drumdrumdrum, zondag 07.10.2018, Theater Zuidplein / 14.15 uur, Rotterdam.
De jeugd- en familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. In theaters, op scholen, voor een groot of een klein publiek en voor alle leeftijden. Drumdrumdrum stimuleert bezoekers van de voorstellingen om actief mee te doen en kennis te maken met o.a. de udu, de pandeiro, de marimbula, de cavaquinho, de balafoon en de batadrums.
https://www.burobannink.nl/banwakaboom/

Roël Calister is oprichter en frontman van de band. Kenmerkend voor deze Antilliaanse drummer/ percussionist is zijn kracht om verschillende stijlen op smaakvolle wijze te mixen. Zo brengt hij pop, rock, latin en jazz samen met traditionele folkloristische elementen en wereldmuziek. Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen!
https://www.theater.nl/banwakaboom-4-drumdrumdrum/

Saludos,
Gibi

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Recente Topics

Default Avatar Geld overmaken

by: limi

29 sep 2020, 20:41

Avatar gebruiker Trump

by: hombredecuba

26 sep 2020, 15:33

Default Avatar Pakket versturen naar Cuba.

by: Tijn

26 sep 2020, 12:49

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.