Cubaforum helpt

Moderator: FORUMBEHEERDER

#109062 door PAULA W.
15 dec 2014, 13:15
wie reist er naar cuba binnenkort en zou de papieren voor een visum mee kunnen en willen nemen?
Bij voorbaat dank!
paula w.
#109082 door PAULA W.
17 dec 2014, 15:15
Hallo, ik antwoord zelf maar want niemand nog geeft me antwoord, misschien wel omdat ik nog niet bekend ben op dit forum? Ehm... Ik ben een moeder van twee half cubaanse kindertjes en de papa woont op Cuba en is Cubaans ook. We proberen zo vaak mogelijk bij elkaar te zijn, maar samenwonen is geen optie omdat we niet (meer) echt samen zijn. Affijn, verder ken ik Cuba vrij goed, ik werkte er voorheen als gids en heb er ook een aantal maanden gewoond, maar je leert natuurlijk altijd weer bij ;-) Overigens had ik dit forum graag eerder gekend, ik heb toch veel dingen moeten leren door met het koppie tegen de Cubaanse muur aan te gaan, maar goed. Nou als iemand duis alsnog naar Cuba gaat een dezer dagen, dan zou het fantastisch zijn als die de garantiepaps voor Papito mee zou willen nemen, dan kan ie nog de doop van zijn zoontje bijwonen... Gracias!!!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Recente Topics

Default Avatar luchthavens open?

by: Tijn

19 sep 2020, 12:38

Default Avatar introduceren

by: Everdine

16 sep 2020, 09:21

Avatar gebruiker CUC

by: Joop_Siroop

12 sep 2020, 17:20

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.