Fidel si, Fidel no

Moderator: FORUMBEHEERDER

#112816 door Ukraina
28 feb 2017, 11:37
Encantó schreef:Wie zal de volgende president worden van Cuba? Miguel Díaz-Canel Bermúdez?

Als dat al bekend is bij de top dan zullen ze dat zeker pas na de verkiezingen laten weten. :D
#112829 door elmister
02 maart 2017, 11:02
Ik hoop enkel en alleen dat er eens positieve veranderingen voor de Cubanen tot stand komen. Al blijft hij of een ander er nog 70 jaar zitten. Zolang er maar veranderingen komen en mensen een bestaan kunnen opbouwen en behouden maakt het denk ik voor velen geen zak uit.
#112882 door Gibi345
12 maart 2017, 11:27
Als er door Trump dezelfde politiek gevoerd gaat worden als voor Obama waarbij diverse bronnen (o.a. Telesur)aangeven dat ze een zgn. 'soft coup' voor ogen hebben in Cuba dan is de kans groot dat de Cubaanse bevolking als een blok achter een nieuwe leider gaan staan.

Als er geen VS dreiging is, is er ruimte voor detente en hervormingen en kan er een sociale en politieke dynamiek opgang komen die voor vele Cubanen positief uitpakt denk maar aan het verzachten van de blokkade, worden de teugels vanui de VS weer aangetrokken en daar lijkt het op want ze willen in heel Latijns Amerika zgn. "soft coups', Venenzuela, Brazilië, Ecuador dan heeft Cuba geen andere keuze dan op de Chinese en Europese kaart te zetten!

Castro was het gevolg van het VS beleid ten aanzien van Cuba gedurende 80 jaar, het werd een neokolonie van de VS, een apartheidsstaat waar de mafia te samen met Batista de baas was en Havana en omgeving omgevormd waren tot het grootste bordeel van Zuid-Amerika!

Saludos,
Gibi345

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten