Cuba links

Moderator: FORUMBEHEERDER

#115153 door Robert
24 maart 2020, 03:35
Persoonlijk vind ik het verbazingwekkend snel dat iemand deze moeite heeft genomen ons zo te informeren door middel van het maken van deze pagina!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_co ... ic_in_Cuba

Kom maar weer op met de kritiek.......
Laatst bijgewerkt door Robert op 24 maart 2020, 05:41, in totaal 1 keer bewerkt.
#115154 door Robert
24 maart 2020, 03:41
Hoewel compleet anders, ja dat weet ik ook wel.
Bewonderingswaardig dat Cuba nu wel helpt bij een 'cruiseschip in nood'.
Dat is wel eens anders geweest
https://isgeschiedenis.nl/nieuws/de-st- ... uggestuurd
Doorklikken op Cuba levert veel andere interessante geschiedenis over Cuba op wat voor velen op dit forum waarschijnlijk compleet nieuw is.
Aan de geschiedenis van de st Louis moest ik meteen denken bij het helpen van het cruiseschip met de met covid 19 besmette passagiers.
Net zoals ik meteen aan Cuba en de wcpapier crisis moest denken toen er hier massaal wc papier gekocht werd. Wat mij wel weer af doet vragen, kopen ze nu ook op Cuba massaal wc papier?
#115155 door Jan Almeida B.
24 maart 2020, 05:28
Sinds het uitbreken van de Coronacrisis zijn er voor vele soortgelijke pagina's aangemaakt. De pagina m.b.t. Cuba werd oorspronkelijk aangemaakt door . Hij levert sinds 2006 bijdragen over Cuba (waar hij gewoond heeft) op wikipedia. Normaal dus.

Je geeft een link naar de St. Louis: gebeurde voor de Revolutie. Breamer: er kunnen verschillende redenen zijn (geweest) om het cruiseschip toe te laten. Humane tot opportunistische (en alles daartussen). Zelfs een (verborgen) medische agenda of toeristisch commerciële motieven zijn (mede) mogelijk.

In cuba wordt ook papel higiénico gehamsterd. De Coronacrisis zal later herinnerd worden als de toiletpapiercrisis.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten