Hoe kom je van A naar B in Cuba
#113079 door Carla Fingal
19 jun 2017, 15:06
Voor de zomermaanden is het erg moeilijk om een huurauto te vinden. Pas vorige week bouwstenen rond voor wat betreft casa 's en vluchten en aankomst Cuba is al volgende maand. Derhalve geen huurauto kunnen krijgen tot nu toe. Heeft er iemand ervaring of het ter plekke wellicht nog wel mogelijk is, zoals bijvoorbeeld op de luchthaven? Transtur en Rex al geprobeerd, maar zonder resultaat. Uiteraard zijn er andere vervoersmogelijkheden, maar juist de vrijheid van een auto, waarbij je op elk moment kunt stoppen om foto's te maken en van de natuur te genieten, is zo fijn. Bijkomend probleem is ook nog dat de auto moet kunnen worden opgehaald in Havana en ingeleverd in Hoiquin. Graag bruikbare tips om alsnog aan een betrouwbare huurauto te komen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Recente Topics

Default Avatar Duiken

by: pvdhoorn

24 jun 2017, 19:44

Default Avatar Cuba add-on

by: Lena13

21 jun 2017, 15:10

Avatar gebruiker die T

by: Pieterklu

19 jun 2017, 13:41

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.