Waar kun je elk weekend terug voor je salsa shot.
#112781 door Gibi345
19 feb 2017, 09:29
Cuban Latin night
Zaterdag 29/04 komt de Cubaan Jorge Martinez Galan met zijn internationale orkest naar De Schalm in Veldhoven. Deze Cubaanse avond start om 20:15 uur in de Grote Zaal van dit theater.

Denk je dat een Cuban Latin Night een vrolijke avond wordt met authentieke Cubaanse muziek ? Dan heb je gelijk, want de Cuban Latin Club brengt meer dan 10 internationale muzikanten uit verschillende landen bijeen om er een groots muzikaal feest van te maken. De Bolero, de Rumba, de Mambo, Guajira en Salsa zijn maar een paar van hun specialismen uit het rijke Cubaanse muziekoeuvre.

De Cubaanse Jorge Martínez Galán, initiator van dit orkest, heeft dan ook maar één doel: U het muzikale Cubaanse erfgoed van oa La Vieja Trova Santiaguera, Compay Segundo, Irakere en de Buena Vista Social Club op een spetterende manier laten beleven ! Het orkest trekt alles uit de kast en komt met een arsenaal aan instrumenten waaronder piano, gitaar en tres, baby bas, trompet, trombone, timbal, percussie, conga’s en bongo’s. Een echt traditioneel Cubaans feest afgewisseld met hedendaagse invloeden.

Neem de zomerkleding dan ook maar mee, want de Cuban Latin Night dompelt jouw avond om in een warme Cubaanse sfeer.
http://deschalm.com/programma/cuban-lat ... 0wodcY8CsA

Voor nadere informatie over Jorge en zijn orkest en Cuban Latin Night:
http://www.galan.biz/site/

Saludos,
Gibi

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Recente Topics

Avatar gebruiker Vernieuwd!!!

by: Pieterklu

16 aug 2017, 11:43

Avatar gebruiker Nano station

by: Encantó

15 aug 2017, 23:07

Avatar gebruiker Sms komen niet aan

by: HijodelMundo

15 aug 2017, 19:29

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.