Specifieke informatie voor Belgische forumleden

Moderators: FORUMBEHEERDER, bert.bertels

#11581 door Marcel
22 okt 2004, 09:13
http://lvb.net/item/608
De Belgische pers is opvallend karig met nieuws over het bezoek van Steve Stevaert aan Cuba. Of het om een privé-bezoek gaat aan wat Cubaanse vrienden en kennissen, dan wel om een semi-officieel bezoek van een socialistisch partijvoorzitter aan een bevriende stalinistisch-communistische partij, is niet geheel duidelijk. Wat zoekwerk in Google op de naam "Stevaert" binnen domein .cu levert volgende twee berichten op, één van de Cubaanse partijkrant Granma en één van een plaatselijk radiostation:


voor de rest, kilk de link :
http://lvb.net/item/608


ik kwam hieraan door dit berichtje
22/10 Stevaert vervroegd terug uit Cuba voor overleg
sp.a-voorzitter Steve Stevaert keert vervroegd terug uit Cuba. Ondervoorzitster Caroline Gennez bevestigde donderdagavond dat Stevaert op het vliegtuig terug naar België zat.
De vervroegde terugkeer heeft ongetwijfeld te maken met de vrije tribune van Vlaams minister Frank Vandenbroucke die voor heel wat ophef zorgde. Wellicht zullen Stevaert en Vandenbroucke een gesprek hebben voor het partijbureau van maandag. "Ik zou dat in elk geval doen", zei Gennez.
Steve Stevaert zou normaal tot zondag in Cuba blijven.


Trouwens, deze Belgische Europarlementarier gaat schijnbaar 1 november as met wat van zijn collega's naar Cuba voor een werkbezoek...
http://www.websaid.be/agenda.php

heb hier verder eigenlijk nog niets van gezien op het web..

jullie wel ???


[/quote]

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast