Cubaforum helpt

Moderator: FORUMBEHEERDER

#113116 door bartolo
18 jul 2017, 16:32
Ik las op de blog van Cuba Libro / Here is Havana :

Let’s get this out of the way – US travelers can still come to Cuba. Nothing has changed, despite what that fool-tool of a President (and his minions) want you to believe.

New regulations for travel to Cuba have yet to be written (they’ll be released on September 15) and won’t be actionable until sometime thereafter.

Voor de onverschrokken reizigertjes onder ons, dat wel....
#113165 door Pieterklu
27 jul 2017, 14:58
De Donald Trump-policy heeft zijn impact al, voordat deze is afgekondigd en in werking is getreden.

Veel Amerikanen blijken deze 'gok' niet meer aan te durven. Ze zijn bang dat er bij terugkomst, of later, door de regering gevraagd wordt aan welke actuele people-to-people programma's ze hebben deelgenomen, inclusief de bewijzen van excursies, samenwerkingsverbanden, workshops etc.

Dat betekent dat een belangrijk deel van de (booming) Amerikaanse toeristenmarkt voor Cuba aan het wegvallen is. Zie ook de teruglopende belangstelling voor vluchten bij chartermaatschappijen, en daardoor het cancelen van vluchten of het stopzetten van de vluchten.

Geen goed nieuws dus, behalve voor de mensen die vinden dat Cuba te veel verandert door de massale komst van USA-toeristen.
#113166 door Jos vivienda
28 jul 2017, 01:08
Voor het overgrote deel van de Cubanen maakt het niets uit of er veel of weinig Amerikanen komen, zij verdienen er toch niets aan. Triestig dat één idioot zoveel invloed heeft op de Amerikaanse burgers en op Europese politiekers.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Recente Topics

Avatar gebruiker Vernieuwd!!!

by: Encantó

16 aug 2017, 17:07

Avatar gebruiker Nano station

by: Encantó

15 aug 2017, 23:07

Avatar gebruiker Sms komen niet aan

by: HijodelMundo

15 aug 2017, 19:29

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.