Pagina 1 van 1

Wie vliegt er vóór 21 juni 2017 naar Havana?

BerichtGeplaatst: 15 jun 2017, 16:56
door LRP
Door een opeenstapeling van fouten van DHL komen de noodzakelijke papieren voor de visumaanvraag voor mijn Cubaanse schoonzus te laat aan in Guantanamo :cry: Zij is straks in Havana en de papieren in Guantanamo
:? .Het enige wat ons nog kan redden is als jullie iemand weten die uiterlijk 20 juni landt in Havana en bereid is de nieuwe set papieren mee te nemen in de (hand)bagage. E.e.a. uiteraard tegen betaling en ik zal deze papieren zelf komen brengen, waar het ook is in Nederland.
Wie kan ons helpen?

Re: Wie vliegt er vóór 21 juni 2017 naar Havana?

BerichtGeplaatst: 16 jun 2017, 08:38
door cubareis
Als het helemaal fout gaat kan je de vlucht nog verzetten?
Ik vlieg 27 jun naar Havana
Wil je met alle plezier helpen.
Arjo Cubareis.nl

Re: Wie vliegt er vóór 21 juni 2017 naar Havana?

BerichtGeplaatst: 16 jun 2017, 14:32
door LRP
Bedankt voor je reactie en je aanbod, het probleem is niet zo zeer de vlucht maar de afspraak bij de Nederlandse ambassade. Als we nieuw afspraak moeten maken zijn we pas een maand later aan de beurt. En schuift alles weer een maand op. 27 juni is dus helaas voor ons een week te laat.

Re: Wie vliegt er vóór 21 juni 2017 naar Havana?

BerichtGeplaatst: 06 maart 2018, 22:02
door Prawo
Een beetje laat, maar wellicht is deze algemene informatie nuttig.
Een maand moeten wachten op een visumafspraak is veel te lang.
Iedere ambassade van een Schengenland (dus ook de Nederlandse) MOET een visumaanvragen binnen vijftien dagen nadat daarom is verzocht een afspraak geven.
Remedie: stuur een e-mail naar de ambassade en zet er groot KLACHT boven, verwijs naar de regel uit de visumcode en vraag om een afspraak. ben je erg boos, stuur de mail dan cc aan de afdeling consulaire zaken van ons ministerie van Buitenlandse Zaken alsook aan de ambassadeur.

Laat je niet afschepen: drukte is hun probleem. De consulaten moeten de nodige maatregelen nemen. Dat staat ook duidelijk in alle instructies.