Concerten, wie treedt waar op?

Moderator: FORUMBEHEERDER

#114178 door Gibi345
21 aug 2018, 19:19
CaboCubaJazz +++ Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba en salsa, geheel in de avontuurlijke geest van de hedendaagse jazz.

CaboCubaJazz wordt geleid door meesterpercussionist Nils Fischer, bekend van Timbazo, de Cubop City Big Band en Nueva Manteca, en pianist Carlos Matos, ambassadeur van de Kaapverdische muziek in Europa. De musici, onder wie zangeres Dina Medina, zijn afkomstig uit onder meer Cuba, Venezuela en Kaapverdië. Na razend enthousiaste reacties op hun albums Rikeza y Valor en Corason Africano volgden succesvolle optredens op onder meer het Havana Jazz Festival en North Sea Jazz. De band heeft zaterdag 15 september als extra Pablo Martínez in de gelederen, een toonaangevende jonge Spaanse trombonist, klassiek onderlegd, uitmuntend in jazz en met roots in de flamenco. Hij won vele prijzen en maakt naam met zijn eigen Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band.

De pers over CaboCubaJazz:
‘Een stevig groovende melange van opwindende vraag- en antwoordzang, sensuele melodieën en weldadige koortjes, opgefleurd door sterke arrangementen en improvisaties.’ – De Volkskrant.

‘Seductive, inspirational, passionate!’ – Latin Beat Magazine.

CaboCubaJazz
Dina Medina – zang
Pablo Martinez – trombone/zang
Carlos Matos – piano/zang
Yerman Aponte – bas/zang
Nils Fischer – congas/percussive/zang
Armando Vidal – drums/zang

Reserveren +++ Reserveer nu een kaartje voor 15,00 euro via tegastingarnwerd@gmail.com. Aanvang concert 20.00 uur, kerk is open vanaf 19.30 uur.
http://www.tegastingarnwerd.nl/

Saludos,
Gibi

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast