Concerten, wie treedt waar op?

Moderator: FORUMBEHEERDER

#114176 door Gibi345
20 aug 2018, 12:46
Dutch Jazz: Nueva Manteca Revisited.
oktober 20 @ 10:00 pm - oktober 21 @ 1:00 am
Muziekpodium DJS, Grotekerksplein 1
3311 CA – Dordrecht
https://www.jazzandbeyond.nl/event/dutc ... revisited/

Op zaterdag 20 oktober speelt de bekende latin-jazz formatie Nueva Manteca in Muziekpodium DJS. Nueva Manteca is vernieuwd! Nueva Manteca bestaat al sinds 1983 en heeft vele gedaantes gehad met dito verschillende bezettingen. De band heeft altijd in de voorhoede gestaan van de latin jazz, zowel in binnen- als buitenland, en over de hele wereld gespeeld. Furore gemaakt in de States en Zuid-Amerika en nu weer terug in volle glorie. Een nieuwe super latin jazz band met een nieuwe super line-up.

De status van Nueva Manteca is in de wereld van de latin jazz onomstreden. De groep brengt een synergie tot stand tussen Cubaanse muziek en jazzmuziek. De muziek van Nueva Manteca getuigt van inventiviteit, creativiteit en overtuigende muzikale ‘willpower’. In 1990 werd de groep door Latin Beat al geprezen als zijnde ‘Europe’s finest in Latin Jazz’.

Line-up: Oscar Cordero – trompet, Ben van den Dungen – saxofoon, Marc Bischoff – piano, Samuel Ruiz – bas, Nils Fischer – percussie, Liber Torriente – drums.

Saludos,
Gibi

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast