Concerten, wie treedt waar op?

Moderator: FORUMBEHEERDER

#111389 door Gibi345
18 jan 2016, 09:42
Vrijdag 15 April 2016 Buena VistaSocial Club met Eliades Ochoa.
Paard van Troje Den Haag
Grote Zaal open vanaf 19:30 uur
Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag
T: 070 750 34 34
telefonisch bereikbaar ma. tm vr. 12.00 - 17.00 uur

Eliades Ochoa is het laatste originele lid van Buena Vista Social Club en de stem van de alom bekende hits ‘El Cuarto de Tula’ en ‘Chan Chan’. Deze avond brengt hij de sfeer van de bekendste Cubaanse band naar Paard van Troje.

Held van de Cubaanse Son Tradicional

Eliades Ochoa werd geboren op het Cubaanse platteland en woont sinds 1958 in Santiago de Cuba, de bakermat van de Cubaanse son. Na Cubaanse muziekliefhebbers voor zich te hebben gewonnen veroverde Ochoa met Cuarteto Patria de rest van de wereld. Echt wereldberoemd werd Ochoa toen hij zich aansloot bij de Buena Vista Social Club. Tegenwoordig wordt hij gezien als Cuba’s belangrijkste zanger van de traditionele son, het genre dat de basis vormt van de salsa. Niet alleen vanwege zijn internationale bekendheid maar omdat hij als geen ander de son bewaakt met zijn doorleefde en nog altijd krachtige stem. Het is voor iedere muzikant in Santiago en omgeving een grote eer om met hem te mogen spelen. In zijn begeleidingsband is Eliades Ochoa dan ook omringd door de allerbeste muzikanten van Cuba.

Samen met zijn septet brengt Eliades Ochoa naast zijn eigen repertoire ook het sfeervolle en geliefde repertoire van de Buena Vista Social Club tot leven.

http://www.paard.nl/event/3654/BUENA-VI ... ES-OCHOA_1

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast