Concerten, wie treedt waar op?

Moderator: FORUMBEHEERDER

#111388 door Gibi345
18 jan 2016, 09:21
Cubaanse sferen/Tango Habanero tijdens concert Grote Kerk
zaterdag 23 januari 2016
Aanvang 20:30 uur
Grote Kerk in de Rijp, De Rijp (nabij Alkmaar).
Contact: dimarzimmer@tele2.nl

Op 23 januari organiseert Cartouche een bijna zomers concert in de Grote Kerk van De Rijp. De groep Tango Extremo neemt de bezoeker namelijk deze avond mee naar de Cubaanse hoofdstad Havana. U voelt de sfeer van de Cubaanse danssalons van weleer, luistert naar de muziek die u kent van ondermeer Buena Vista Social Club en vergeet de donkere, koude en/of natte Hollandse winter.

Tango Extremo bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al in vele theaters gestaan: van klein naar groot en zelfs op internationale podia. Ze zijn begonnen als tango-orkest, maar inmiddels hebben ze hun repertoire behoorlijk uitgebreid. Ze zijn altijd creatief en zijn dan ook de initiatiefnemers van de Matheus Passie zoals die vorig jaar in de Grote Kerk (met Jan Rot) te zien was. Op de 23e nemen ze de Cubaanse muziek onder handen.

Violiste Tanya Schaap praat de show op een cabareteske manier aan elkaar. Verder bestaat Tango Extremo uit: Ben van den Dungen (sopraansaxofoon), Rob van Kreeveld (piano), Hans van der Maas (accordeon), Alessio Bruno (contrabas) en Geraldo Rosales (percussie). Ben van den Dungen kunnen we inmiddels als vaste speler in de kerk benoemen, want hij was tijdens het vorige jazzconcert (New York Round Midnight) ook één van de spelers.

Nadere informatie: http://www.cartouche-graftderijp.nl/
http://www.tangoextremo.com/
kaartverkoop via kaarten@cartouche-graftderijp.nl.

Voor wie Tango Argentino en Tango Habanero kan dansen heeft de kizomba (Afrikaanse Tango) geen geheimen meer....

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast