Concerten, wie treedt waar op?

Moderator: FORUMBEHEERDER

#110931 door Gibi345
13 sep 2015, 12:42
Roberto Fonseca & Fatoumata Diawara
At Home - Live in Marciac
do 19 nov 2015 // 20:00 > 22:00
CC de Werf-Molenstraat 51 - Aalst (België).
http://www.ccdewerf.be/praktisch/over-de-werf

De Malinese zangeres Fatoumata Diawara en de Cubaanse multi-instrumentalist Roberto Fonseca bundelen hun muzikale talent voor een trans-Atlantische ontmoeting tussen hun Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse roots. Samen maakten ze het album At Home - Live in Marciac (Harmunia Mundi).

Fatoumata Diawara werd in 2011 met haar album Fatou in een klap een wereldster. Bekend als actrice, danseres en achtergrondzangeres is ze geboren om leadzangeres te zijn. Net als haar grote voorbeeld Oumou Sangaré, zingt ze in de Wassoulou-traditie. Recent schitterde ze nog als actrice in het Oscargenomineerde Timbuktu! De Cubaanse multi-instrumentalist Roberto Fonseca stamt uit een muzikale familie en speelt percussie, piano en leidt zijn eigen band. Hij put uit de rijke traditie van de Afro-Cubaanse muziek, maar haalt ook inspiratie uit Amerikaanse jazz, funk en soul. Zijn album Yo kon rekenen op heel wat bijval.

Fatoumata Diawara (zang, akoestische gitaar), Roberto Fonseca (piano, toetsen, zang), Ramsés Rodríguez (drums), Bah Sekou (gitaar), Yandy Martinez (basgitaar), Sidibé Drissa (kamalen ngoni)

"Een absolute aanrader voor al wie zijn oren graag laat reizen tussen Cuba en West-Afrika."
Voor verdere informatie:
http://www.ccdewerf.be/agenda/974/rober ... a-diawara-

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten